Podarite 1 % dohodnine v dobre namene

Gotovo veste, da lahko vsak državljan Republike Slovenije do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun Republike Slovenije.

Vabimo vas torej, da tudi na ta način podprete prizadevanja za boljšo družbo in izberete organizacijo, ki jo želite podpreti s svojim 1 % odstotka dohodnine.

Na seznamu organizacij, ki so upravičene do te pomoči je tudi naše Društvo gluhih in naglušnih Posavja , ki ima status invalidske organizacije posebnega družbenega pomena

Hvaležni bomo, če se boste odločili podpreti nas in nam s tem pomagali pri delu v korist gluhih in naglušnih oseb , mladih in ostalih oseb z okvaro sluha .

Vabljeni, da izpolnite spodnji obrazec in ga pošljete na CNVOS ali obrazec izpolnete neposredno preko eDavkov, v kolikor imate osebno digitalno potrdilo.

Iskreno se zahvaljujemo za vašo podporo !

Vlogo za namenitev dela dohodnine lahko oddate tudi preko spletne strani E-davki (klik).

Po prijavi na spletno stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 25844237.

Spodaj je potrebno klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.